zwembad

intex zwembad van ronde intex zwembaden, kinderzwembad tot intex frame zwembad

Topmerken zwembaden: Intex, Exit Toys en Bestway.

Het spetterplezier kan beginnen!

Ontdek de beste zwembaden! Geniet van verkoeling en plezier in je eigen zwembad zodra de zomer aanbreekt! Bij Opblaasbaar Jacuzzi, dé zwembadwinkel, willen we ervoor zorgen dat iedereen een kwaliteitszwembad kan bezitten tegen de laagste prijs. Of je nu een ruime tuin hebt of een klein balkon, wij hebben het perfecte Intex buitenzwembad voor jou. Voor de grotere tuinen hebben we een uitgebreid assortiment met diverse topmerken, zoals Intex, Bestway, en Exit Toys zwembaden. Voor de wat kleinere tuinen of balkons bieden we tevens een ruime keuze aan compacte opbouwzwembaden. Met verschillende designs vind je altijd een Intex zwembad dat naadloos aansluit op jouw tuin. En dat is nog niet alles! Ook de allerkleinsten kunnen bij ons veilig en plezierig spelen in de diverse kinderzwembaden die we aanbieden. Voor ultieme ontspanning en wellness in eigen tuin hebben we tevens een selectie van luxe spa’s, waarmee je van jouw buitenruimte een waar kuuroord maakt. Kies voor de beste Intex zwembaden en meer bij Opblaasbaar Jacuzzi en maak van jouw zomer een onvergetelijke belevenis!

poolparty kinderfeestje

Dit heb je gewoon nodig voor een poolparty!

Niks is leuker dan tijdens de warme dagen een zwembadfeestje organiseren. Vooral wanneer het erg warm is of als er een hittegolf is, heeft iedereen behoefte aan wat afkoeling. Zwembadfeestjes zijn erg leuk voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen!...

zwembad reinigen en zwembad schoonmaken - handige tips over het schoonmaken van een zwembad

Hoe houd ik mijn zwembad schoon? Tips & Uitleg

Zwemmen in een schoon zwembadwater. Wel zo fijn! Het zwembad moet regelmatig worden schoongemaakt en voorzien van wateronderhoud. De schoonmaakinspanning kan grotendeels worden geautomatiseerd, zodat de inspanning per week kan worden teruggebracht tot enkele minuten. Zonder automatisering en hulpmiddelen zoals een...

Welk Intex zwembad moet ik kopen?

Er zijn verschillende soorten Intex zwembaden. Voor iedereen is er wel iets leuks te krijgen. Denk aan een Intex opblaaszwembad, een Intex inbouwzwembad of een Intex opbouw zwembad. Natuurlijk ligt het eraan hoe veel je te besteden hebt aan een Intex zwembad en welke je daarbij kan kiezen. Er zijn verschillende voordelen aan de verschillende intex zwembaden die jou kunnen overtuigen om toch een andere soort te kiezen. Om een goede keuze te maken voor jouw zwembad is het handig om te weten wat voor opties er allemaal zijn.

Intex opblaasbare zwembaden.

Een Intex opblaasbare zwembad wordt vaak tijdelijk gebruikt tijdens de warme lente- en zomerdagen. Het is een fijne, budget manier om af te koelen en hebben niet veel nodig qua zwembadonderhoud. Wanneer je beperkte ruimte in je tuin hebt voor een zwembad, is dit waarschijnlijk de beste optie. De populairste merken zwembaden zijn Intex, Exit Toys en Bestway. Er zijn in deze categorie zwembaden veel verschillende modellen te vinden. Van groot naar klein en van volledig opgeblazen tot alleen de rand die opgeblazen moet worden.

De voordelen en nadelen van een Intex opblaaszwembad.

Er kunnen veel voordelen worden benoemd voor Intex opblaasbare zwembaden. Tussen de inbouw- en opbouwzwembaden zijn de Intex opblaasbare zwembaden het goedkoopste van alle opties. Daarnaast ze zijn gemakkelijk op te zetten en af te bouwen. Ook hoef je niet veel aan zwembadonderhoud te doen bij dit type Intex opblaasbare zwembad. Ze staan vaak maar 1 seizoen waarnaar ze een keertje schoongemaakt moeten worden en ze het volgende seizoen weer gebruikt kunnen worden.

Let bij deze Intex zwembaden op dat je, voordat je een aanschaft, goed onderzoek doet naar wat je graag wilt. Het komt namelijk vaak voor dat een zwembad naar 1 zomer alweer in de prullenbak belandt. Dit is zonde voor het zwembad en het geld wat je het volgende jaar waarschijnlijk weer kwijt bent. Ook kunnen Intex opblaasbare zwembaden vervormen en minder sterk worden door de warmte.

Wat zijn de voordelen van een inbouw zwembad?

Het volledig tegenovergestelde van een opblaasbare zwembad is een inbouw zwembad. Dit type ligt altijd in jouw tuin en kan je in de koude maanden niet leeg laten lopen en opbergen in je schuur. Doordat het zwembad altijd in je tuin ligt, vergt het meer onderhoud en dus meer werk om het schoon te houden. Wel kan een inbouw zwembad je jaren plezier opleveren. De inbouw zwembaden geven vaak een luxe uitstraling aan je huis wat als een mooie extra kan worden gezien.

Wanneer je snel een inbouw zwembad in je tuin wilt, kan je het beste kiezen voor een monoblok zwembad. Deze wordt in 1 stuk geleverd en kan je makkelijk in je tuin laten bouwen. Wanneer je een unieke vorm of maat wilt voor jouw inbouw zwembad, is de monoblok helaas geen optie. Het kost dan meer werk om jouw zwembad in te (laten) bouwen.

Een inbouw zwembad bestaande uit verschillende materialen.

Een inbouw zwembad kan bestaan uit verschillende materialen. De 3 populairste zijn polyester, stalen wanden en beton. Een polyester inbouw zwembad is duurder om aan te schaffen, maar heeft minder onderhoud nodig dan de andere twee materialen. De grond moet stevig genoeg zijn en daarom heb je vaak nog wel een betonnen ondergrond nodig. Een inbouw zwembad met stalen wanden is erg sterk. Dit is de goedkoopste optie van de 3. De laatste optie is een inbouw zwembad van beton. Deze zijn vaak het duurste om te maken en in te laten bouwen. Je kunt ze namelijk volledig zelf ontwerpen en naar wens aanpassen. Ze geven een luxe uitstraling en hebben een lange levensduur.

De voordelen en nadelen van een inbouwzwembad?

De voordelen van een inbouwzwembad zijn dat je ze het hele jaar buiten kan laten staan. Sterker nog, je kunt ze niet even makkelijk opruimen. Ook heb je met een inbouwzwembad een luxe uitstraling die je geeft aan je tuin en hebben ze een lange levensduur. Je kunt ze persoonlijk en uniek maken en zijn makkelijk om in te stappen vanwege de rand die gelijk ligt aan het niveau van de tuin.

De nadelen zijn dat ze erg duur zijn en dat een inbouwzwembad onderhoud veel onderhoud vereisen. Ben jij dus iemand die liever niet te veel geld kwijt is aan een inbouwzwembad of geen tijd heeft voor het onderhoud, dan kan je beter een ander soort zwembad kiezen zoals de Intex Ultra Frame XTR.

Wat zijn de voordelen van een Intex opbouw zwembad?

Als laatste heb je Intex opbouw zwembaden. Deze staan boven de grond en hebben een metalen stang die het Intex opbouw zwembad omhoog houdt. Ze zijn gemakkelijk op te zetten waardoor je tijdens de warme lente- en zomerdagen lang kan genieten van het aangename water. Wanneer je toch ruimte nodig hebt in je tuin zijn dit type Intex opbouw zwembaden gemakkelijk af te bouwen. De randen bestaan vaak uit metaal, maar je hebt ze ook van kunststof of buizen. Voor elke tuin en ieder budget is er wel een model Intex opbouw zwembad te vinden.

De voordelen en nadelen van Intex frame zwembaden

Een groot voordeel van een Intex opbouw zwembad is dat het niet een heel groot budget vraagt om dit type aan te schaffen. Het is net een stapje hoger dan een Intex opblaaszwembad waardoor je er wat langer van kan genieten. Ze zijn erg onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk en snel op en af te bouwen.

Het nadeel van een Intex opbouw zwembad is dat het niet permanent is en je dus niet het hele jaar kan genieten van het water. Je moet er ook voor zorgen dat je ze niet te lang moet laten staan. Dit zorgt voor lelijke, droge plekken in jouw tuin.

Welk zwembad merk is beter Intex of Bestway of Exit Toys?

Naast dat er veel verschillende modellen zwembaden zijn, zijn er ook veel verschillende merken zwembaden. Er zijn 3 verschillende soorten merken zwembaden die het populairste zijn. Dit zijn Intex, Bestway en Exit Toys. Door de vele keuze aan zwembaden is het soms moeilijk om het juiste merk te kiezen. Hier lees je welke merken je het beste kan kiezen voor hetgeen wat jij zoekt!

Intex zwembad

Intex is het bekendste en grootste zwembad merk. Voor elk budget is er wel iets te vinden en ze hebben een ruim aanbod aan zwembaden. Van groot naar klein, van kinderbadjes tot grote opblaaszwembaden. Ze zijn erg makkelijk en snel op te zetten en hebben niet een grote gebruiksaanwijzing. Ze zijn voor iedereen dus goed te gebruiken! De materialen van Intex zwembaden zijn duurzaam en van een hoge kwaliteit. Naast dat Intex een groot assortiment aan opblaaszwembaden verkoopt, biedt het ook opbouw zwembaden. Ze zijn allemaal ontworpen om binnen 10 minuten opgezet te worden.

Bestway zwembad

Bestway heeft 3 soorten zwembaden: Bestway opblaas zwembaden, opzet zwembaden met een metalen structuur en opzet zwembaden met een opblaasrand. Door het gebruik van hoogtechnologisch materiaal hebben ze een hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je voor de lage prijs toch een goede kwaliteit mag verwachten. De zwembaden van Bestway bestaan vaak uit meerdere onderdelen waarbij bijvoorbeeld een filterpomp of afdekzeil bij zit. De zwembaden zijn, net zoals de Intex zwembaden, gemakkelijk om op te zetten.

Exit Toys zwembad

Het merk EXIT Toys heeft een ruim assortiment aan zwembaden. Naast dat ze, net als Bestway en Intex ook opblaasbare zwembaden en opbouw zwembaden hebben, hebben ze ook nog inbouw zwembaden en opbouw zwembaden. Naast de normale EXIT Toys zwembaden hebben ze bijvoorbeeld mooie, houtlook EXIT Toys zwembaden van gegalvaniseerd metaal. Naast de zwembaden hebben ze ook een breed aanbod aan accessoires. Dit merk is iets goedkoper dan de Intex en Bestway zwembaden, maar geven al gauw een luxere uitstraling.

Zag je even door de bomen het bos niet meer door het grote aanbod aan zwembaden? Hopelijk heb je nu een duidelijk beeld voor welk merk je moet gaan en heb je binnen de kortste keren een zwembad in jouw tuin. Lekker genieten van dat water dus!