Jacuzzi en zwembad stofzuigers

jacuzzi stofzuiger en zwembadstofzuiger ook zwembadrobot stofzuiger

Stofzuigers voor de jacuzzi en zwembad

Stofzuiger voor het reinigen van spa's, whirlpools en kleine zwembaden

Bij de aanvang van het zwembad of jacuzzi seizoen hoort een grondige onderhoudsbeurt van je zwembad / jacuzzi. Het is een jaarlijks ritueel dat de voorbode is van zomerse dagen die vragen om een verkoelende duik. De rest van de zomer wil je het liefst zo weinig mogelijk met het onderhoud van jouw zwembad of jacuzzi bezig zijn. Een gouden tip: zorg dat je regelmatig – minstens 1 keer per week – de zwembad / jacuzzi robotstofzuiger zijn werk laat doen. Op die manier kost iedere onderhoudsbeurt minder tijd en blijft hygiëne van je zwembadwater gewaarborgd. Wij helpen je graag om de meest geschikte zwembadrobot stofzuiger of elektrische jacuzzi bodemzuiger te selecteren

Niemand houdt van vuil in zijn jacuzzi of zwembad.

Heerlijk bubbelen of een duik nemen in je zwembad, niets is vervelender dan bladeren of zand op de bodem van je jacuzzi of zwembad.  Vervelend, maar we hebben een zeer handige oplossing om het vuil te verwijderen, de zwembadrobot stofzuiger en de jacuzzi stofzuiger nemen al je schoonmaakwerk uit handen.

Intex jacuzzi stofzuiger gebruiken? tips en uitleg over het gebruik van een intex jacuzzi stofzuiger

De voordelen van de Intex jacuzzi stofzuiger

Bij Opblaasbare Jacuzzi vind je een groot aanbod aan zwembad robotstofzuigers en jacuzzi stofzuigers. Merk op dat sommige modellen alleen de bodem reinigen, terwijl de nieuwste modellen zwembad robotstofzuigers de vloer en wanden van het zwembad reinigen. Intex oplaadbare jacuzzi...

[toc]

Volautomatische zwembadrobots | Zwembadrobots | Reinigingsrobot | Zwembadreiniger

Met een volautomatische zwembadrobot of zwembadrobot stofzuigers voor het zwembad kun je heerlijk achterover leunen en ontspannen terwijl het zwembad automatisch en grondig wordt gereinigd door de zwembadstofzuiger. Onze zwembadrobot stofzuigers zijn zeer eenvoudig in gebruik en van hoge kwaliteit voor jouw zwembad. Afhankelijk van de behoeften hebben we verschillende zwembad stofzuigers en zwembadrobot stofzuigers om uit te kiezen, voor kleinere of grotere zwembaden of zelfs een groot zwembad en met verschillende functies.

Dolfijn, Steinbach of Dolphin? Dat is de vraag, dus een korte uitleg van de serie:

  • Dolphin zwembadrobot is de wereldmarktleider op het gebied van volautomatische zwembadrobots. Unieke patenten, innovatie en milieubewuste producten zijn zijn handelsmerken.
  • Steinbach zwembadrobot stofzuigers – deze serie omvat het goedkopere assortiment zwembadrobot stofzuigers. Niet minder betrouwbaar, maar aanzienlijk goedkoper. Uiteraard is hier ook de levering van reserveonderdelen gegarandeerd. De garantie is natuurlijk ook twee jaar!
  • Zodiax – wie kent Zodiax niet? Zodiac is wereldwijd actief, van jacuzzi stofzuigers tot volautomatische zwembadreinigers. Ook hier is er een ruim aanbod aan volautomatische zwembadstofzuigers, die zich allemaal hebben bewezen. De revolutionaire Zodiax zwembadreiniger begon in 2010 wereldwijd aan zijn triomfantelijke opmars.
  • Oplaadbare zwembadrobot stofzuigers en zonder kabels zijn gloednieuw . Met draadloze zwembadrobots behoren onvoldoende bereik van de kabel of klitten tot het verleden.

Draadloze zwembadrobots | Zwembadstofzuigers met accu

Een zwembadrobot is al praktisch, maar hoe vaak hoor of lees je: De kabel is vervelend. Het is verwrongen, verward, van korte duur of zit in de weg na gebruik. Met de nieuwe, voordelige accu zwembadstofzuiger bij de zwembadenwinkel kun je jezelf nog meer werk besparen.

De nieuwe zwembadrobot stofzuiger met accu van Steinbach heeft een geïntegreerde lithiumbatterij en een geïntegreerd filter, zodat hij geen kabel naar het stopcontact of een slang naar het filtersysteem nodig heeft. Batterijwerking is mogelijk gedurende ca. 90 minuten. De batterij gevoede zwembadrobot wordt simpelweg ondergedompeld in het zwembad en begint het zwembad schoon te maken. Dit is de nieuwe onafhankelijkheid in zwembadreiniging.

Steinbach zwembadrobot stofzuigers

Automatische zwembadrobots van Steinbach met de modellen Speedcleaner RX5, de Speedcleaner App Control, de Poolrunner en de Poolrunner Mini S63 maken de moeizame zwembadreiniging met de hand af. Het assortiment bij de zwembadenwinkel bestaat uit de volgende Steinbach zwembadrobots. Onze ervaring- een eenvoudig, betrouwbaar apparaat dat indruk maakt met zijn prijs en alleen de vloer reinigt.

En dan is er nog de Speedcleaner RX5 zwembadrobot stofzuiger, die zowel de vloer als de wanden reinigt. Ook dat voor een ongeëvenaarde prijs. De Speedcleaner APP Control voor gemakkelijke bediening via app en de Poolrunner Mini S63 voor kleine zwembaden tot 6 x 3 mtr. voor vloerreiniging. Er zijn ook de batterijpoolrobots Basic en Basic Plus voor reiniging zonder kabels. Steinbach zwembadrobots bij de zwembadenwinkel, gewoon een goedkope en goede keuze.

Zodiac Vortex zwembadrobot | Tornax zwembadstofzuiger

In de goed gesorteerde zwembadshop van de zwembadenwinkel vind je een groot aanbod aan automatische zwembadrobot stofzuigers voor zwembadreiniging. In de respectievelijke product-beschrijvingen vindt je informatie waar de Zodiac zwembadstofzuigers voor geschikt is. Er zijn verschillende borstels gemaakt voor verschillende zwembaden, of het nu gaat om tegels of platen.

Je moet ook beslissen of de zwembadrobot stofzuiger de vloer, de muur of de waterlijn moet reinigen. Met behulp van de automatische zwembadrobots en hun verschillende reinigingsprogramma’s komt er een einde aan de moeizame zwembadreiniging. Let bij het maken van je keuze ook op de afmetingen van het zwembad, want niet elke robot kan 12 x 6 meter afdekken. We hebben ook aanbiedingen in sets met een caddy, afstandsbediening en beschermhoes. Het Zodiac assortiment bij de zwembadenwinkel bestaat uit de volgende toestellen. Vortex 3 PLUS – Vortex 4 PLUS – Tornax OT 2100 – Tornax OT 3200, het speciale model Tornax OT 3240 en de Tornax OT 3300. Het assortiment wordt aangevuld met de modellen OV 3400 – OV 3480; OV 3500 – OV3505 en de speciale modellen OV 5300SW 4WD & OV 5480 iQ – allemaal met Vortex-technologie.

Dolphin zwembadrobot stofzuigers van Maytronics

Maytronics, opgericht in 1983, is een pionier op het gebied van automatische zwembadstofzuigermet het merk DOLPHIN. Dolphin heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot wereldmarktleider in zwembadrobots en stelt continu nieuwe maatstaven op het gebied van volautomatische zwembadreiniging.

Alle Dolphin zwembadrobots zijn uitvoerig en onder reële omstandigheden getest en voldoen aan de ISO 9001:2008 normen en CE richtlijnen.
Een Maytronics zwembadreiniger maakt het leven eenvoudigweg gemakkelijker.

Geen vervelende handmatige reiniging van het zwembad meer nodig. Laat de Dolphin zijn werk doen en wijd je aan de belangrijke en plezierige dingen in het leven. De volautomatische zwembadrobot door een Dolphin heeft ook andere positieve effecten. Het zwembadwater wordt goed gemengd door de krachtige pompen van de Dolphin en het filtersysteem wordt niet belast door het vuil, omdat de Dolphin het vuil opvangt in zijn eigen filterzak of, afhankelijk van het model, in zijn eigen filterwagentje zoeken. Dat scheelt waterverzorgingsproducten!