Jacuzzi schepnetten en zwembadborstels

Zwembad en jacuzzi schepnetten en borstels

Alle soorten zwembad en jacuzzi schepnetten. Met een schepnet kun je eenvoudig drijvend vuil, zoals bladeren en insecten, verwijderen uit het water.

Vallende bladeren, maar ook insecten en andere vuilresten bederven al snel het plezier van het bubbelen. Met een schepnet voor jacuzzi’s en zwembaden kun je deze vuilresten makkelijk verwijderen en weer genieten van schoon water, zonder vuilresten.

Schepnetten en borstels voor zwembad en jacuzzi

Bladeren en kleine takjes van de boom, maar ook gras, steentjes en insecten in het water maken het bubbelen in de jacuzzi niet fijner. Als deze resten zoals gras, takjes en bladeren te lang in het water blijven, kan dit zelfs leiden tot een aantasting van de waterkwaliteit. Verwijder daarom je altijd direct de vuilresten uit het water.  Zwembad / jacuzzi schepnetten en borstels is altijd handig voor het onderhoud van water.

hoe reinig en desinfecteer je een opblaasbare jacuzzi met zout? Opblaasbare jacuzzi zoutwater

TIP: Jacuzzi desinfecteren met zout

Er zijn maar weinig dingen die beter zijn als een eigen opblaasbare jacuzzi hebben in je tuin. Na een lange dag werken stap je eigen jacuzzi. Met een gekoeld drankje in de aanslag geniet je van een heerlijk avond...

het onderhouden van een opblaasbare jacuzzi handige wateronderhoud tips

Zo onderhoud je jouw opblaasbare jacuzzi

Heb een eigen opblaasbare jacuzzi? Je geniet regelmatig van een heerlijk warm bed met bubbels. De volledige spa beleving creëer je eenvoudig gewoon zelf bij jou thuis. Wil je altijd kunnen genieten van je opblaasbare jacuzzi? Dan is het...

waterkwaliteit en onderhoud van water van je opblaasbare jacuzzi

Waterbehandeling van je opblaasbare jacuzzi.

Heb je een opblaasbare jacuzzi? Dan wil je natuurlijk altijd schoon en fris water. Er zijn enkele basisregels die je moet volgen om het water zo schoon en hygiënisch mogelijk te houden.Maak de filter regelmatig schoonDe eerste stap van...

Inhoudsopgave

Een Intex schepnet als integraal onderdeel van onderhoudssets

Je hebt echter meer nodig dan alleen een Intex schepnet om voor je zwembadwater te zorgen. De Intex onderhoudssets bevatten alle componenten die je nodig hebt voor een uitgebreide reiniging.

Reinig de bodem en -wanden met een Intex borstel

Hardnekkige aanslag op de bodem en wanden van een zwembad is meer dan alleen een esthetisch probleem. Als ze niet regelmatig worden verwijderd, hebben ze een invloed op het waterkwaliteit. De Intex zwembadborstel is een zeer praktische en effectieve hulpmiddelen als het gaat om het reinigen van de oppervlakken rondom en in het zwembad. In combinatie met de bijpassende telescoopsteel mis je niets van het kleinste plekje.

In onze online shop vindt je niet alleen Intex zwembadschepnetten, Intex borstels, Intex telescoopstelen en Intex zwembadstofzuigers, maar ook alle andere producten die je nodig hebt voor de grondige reiniging van het zwembad. Kijk eens rond in ons ruime assortiment Intex zwembadschepnetten en Intex zwembad borstels.

Zwembadnetten en zwembadborstels

Vallende bladeren, maar ook insecten en ander vuil zoals kleine takjes of gras kunnen het plezier van een zwembad al snel bederven. Met het juiste zwembadonderhoud zoals een zwembadborstel of zwembadschepnet kun je het vuil in het zwembadwater makkelijk verwijderen en zich verheugen op een verfrissende duik in het koele water.

Zwembadnetten en zwembadborstels – onvervangbare hulpmiddelen voor zwembadonderhoud

Bladeren en twijgen, maar ook gras, steentjes en insecten in het water maken het baden in het zwembad niet aangenaam. Als bijvoorbeeld deeltjes van planten en dieren langer in het water blijven, kan dit zelfs leiden tot een aantasting van de waterkwaliteit. Het regelmatig verwijderen van de vervuiling is dan ook een van de meest belangrijke taken van elke zwembadeigenaar. Intex Zwembadnetten en Intex zwembadborstels zijn zeer geschikt voor het onderhoud van zwembadwater.

Intex zwembadschepnet – om het water schoon te houden

Intex zwembadschepnetten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Het ruime assortiment zwembadschepnetten vind je altijd wel een zwembadschepnet dat perfect bij je past. Alle varianten hebben een bijzonder fijnmazig net dat alle vrij zwevende onzuiverheden opneemt. Zelfs de kleinste insecten kunnen jouw zwemplezier niet bederven.

De juiste uitschuifbare steel maakt je Intex schepnet nog praktischer

Afhankelijk van de grootte van je zwembad heb je een geschikte uitschuifbare steel nodig voor je Intex schepnet. Deze Intex telescoopstelen zijn lichtgewicht aluminium steel.