Jacuzzi schepnetten en zwembadborstels

Zwembad en jacuzzi schepnetten en borstels

Alle soorten zwembad en jacuzzi schepnetten. Met een schepnet kun je eenvoudig drijvend vuil, zoals bladeren en insecten, verwijderen uit het water.

Vallende bladeren, maar ook insecten en andere vuilresten bederven al snel het plezier van het bubbelen. Met een schepnet voor jacuzzi’s en zwembaden kun je deze vuilresten makkelijk verwijderen en weer genieten van schoon water, zonder vuilresten.

Schepnetten en borstels voor zwembad en jacuzzi

Bladeren en kleine takjes van de boom, maar ook gras, steentjes en insecten in het water maken het bubbelen in de jacuzzi niet fijner. Als deze resten zoals gras, takjes en bladeren te lang in het water blijven, kan dit zelfs leiden tot een aantasting van de waterkwaliteit. Verwijder daarom je altijd direct de vuilresten uit het water.  Zwembad / jacuzzi schepnetten en borstels is altijd handig voor het onderhoud van water.

schuim water opblaasbare jacuzzi voorkomen foam - schuim verwijderen tips en oorzaken

Last van foam of schuim?

Schuimvorming tijdens het bubbelen in je opblaasbare jacuzzi is een veel voorkomend en zeer zichtbaar probleem dat kan optreden. Wanneer je geniet van een bubbelbad met bubbels is schuim zeer gewild, maar anders uiteraard niet. Schuim wordt door diverse...

Chloorvrije waterbehandeling AquaPerfect 2.0 AquaRenew

Je wilt graag een eigen opblaasbare jacuzzi kopen, maar er houd je één ding tegen en dat is het gebruik van chloor. Om je opblaasbare jacuzzi schoon te houden, wordt er altijd aangeraden om het water met chloor te...

Intex PureSpa foutmelding: E90

Heb je een Intex PureSpa en ondervind je enkele problemen zoals een E90 melding? Deze problemen zijn vaak geen reden tot paniek. Je opblaasbare jacuzzi is hoogstwaarschijnlijk nog helemaal in orde en deze problemen zijn vaak zeer eenvoudig te...

wateronderhoud en desinfecteren water opblaasbare jacuzzi

Hoe het jacuzzi-water reinigen en desinfecteren? Fouten om te vermijden

Heb je thuis een opblaasbare jacuzzi en geniet je ervan? Je hebt helemaal gelijk! Maar wist je dat een jacuzzi goed moet worden onderhouden en het water zorgvuldig moet worden gedesinfecteerd om de levensduur, maar ook jouw gezondheid en welzijn te garanderen? Ontdek onze oplossingen voor het goed reinigen...

Een Intex schepnet als integraal onderdeel van onderhoudssets

Je hebt echter meer nodig dan alleen een Intex schepnet om voor je zwembadwater te zorgen. De Intex onderhoudssets bevatten alle componenten die je nodig hebt voor een uitgebreide reiniging.

Reinig de bodem en -wanden met een Intex borstel

Hardnekkige aanslag op de bodem en wanden van een zwembad is meer dan alleen een esthetisch probleem. Als ze niet regelmatig worden verwijderd, hebben ze een invloed op het waterkwaliteit. De Intex zwembadborstel is een zeer praktische en effectieve hulpmiddelen als het gaat om het reinigen van de oppervlakken rondom en in het zwembad. In combinatie met de bijpassende telescoopsteel mis je niets van het kleinste plekje.

In onze online shop vindt je niet alleen Intex zwembadschepnetten, Intex borstels, Intex telescoopstelen en Intex zwembadstofzuigers, maar ook alle andere producten die je nodig hebt voor de grondige reiniging van het zwembad. Kijk eens rond in ons ruime assortiment Intex zwembadschepnetten en Intex zwembad borstels.

Zwembadnetten en zwembadborstels

Vallende bladeren, maar ook insecten en ander vuil zoals kleine takjes of gras kunnen het plezier van een zwembad al snel bederven. Met het juiste zwembadonderhoud zoals een zwembadborstel of zwembadschepnet kun je het vuil in het zwembadwater makkelijk verwijderen en zich verheugen op een verfrissende duik in het koele water.

Zwembadnetten en zwembadborstels – onvervangbare hulpmiddelen voor zwembadonderhoud

Bladeren en twijgen, maar ook gras, steentjes en insecten in het water maken het baden in het zwembad niet aangenaam. Als bijvoorbeeld deeltjes van planten en dieren langer in het water blijven, kan dit zelfs leiden tot een aantasting van de waterkwaliteit. Het regelmatig verwijderen van de vervuiling is dan ook een van de meest belangrijke taken van elke zwembadeigenaar. Intex Zwembadnetten en Intex zwembadborstels zijn zeer geschikt voor het onderhoud van zwembadwater.

Intex zwembadschepnet – om het water schoon te houden

Intex zwembadschepnetten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Het ruime assortiment zwembadschepnetten vind je altijd wel een zwembadschepnet dat perfect bij je past. Alle varianten hebben een bijzonder fijnmazig net dat alle vrij zwevende onzuiverheden opneemt. Zelfs de kleinste insecten kunnen jouw zwemplezier niet bederven.

De juiste uitschuifbare steel maakt je Intex schepnet nog praktischer

Afhankelijk van de grootte van je zwembad heb je een geschikte uitschuifbare steel nodig voor je Intex schepnet. Deze Intex telescoopstelen zijn lichtgewicht aluminium steel.