Jacuzzi schepnetten en zwembadborstels

Zwembadschepnetten, zwembadborstels, jacuzzi schepnet en jacuzzi borstel alles voor een schoon zwembad of jacuzzi

Zwembad en jacuzzi schepnetten en borstels

Alle soorten zwembad en jacuzzi schepnetten. Met een schepnet kun je eenvoudig drijvend vuil, zoals bladeren en insecten, verwijderen uit het water.

Vallende bladeren, maar ook insecten en andere vuilresten bederven al snel het plezier van het bubbelen. Met een schepnet voor jacuzzi’s en zwembaden kun je deze vuilresten makkelijk verwijderen en weer genieten van schoon water, zonder vuilresten.

Schepnetten en borstels voor zwembad en jacuzzi.

Bladeren en kleine takjes van de boom, maar ook gras, steentjes en insecten in het water maken het bubbelen in de jacuzzi niet fijner. Als deze resten zoals gras, takjes en bladeren te lang in het water blijven, kan dit zelfs leiden tot een aantasting van de waterkwaliteit. Verwijder daarom je altijd direct de vuilresten uit het water.  Zwembad / jacuzzi schepnetten en borstels is altijd handig voor het onderhoud van water.

top 5 ergernissen opblaasbare jacuzzi

Zo irritant! Bubbelliefhebbers dit is de TOP 5 ergernissen!

De 5 ergernissen waar de meeste spa eigenaren last van hebben + de oplossingen. Kun je als bubbelfanaat eigenlijk wel ergernissen hebben? Als je een opblaasbare jacuzzi in de tuin hebt staan, heb je toch eigenlijk helemaal niets te mopperen?...

jacuzzi filter kopen? handige tips jacuzzi filters voor intex en lay Z spa

Hoe vind je de beste jacuzzi filter?

[toc] Een jacuzzi filter is een cruciaal onderdeel in jouw spa. Deze zorgt ervoor dat het water schoon blijft doormiddel van het filteren van vuildeeltjes, haren en andere verontreiniging. Het is erg belangrijk om te kijken wat voor soort jacuzzi...

schuim water opblaasbare jacuzzi voorkomen foam - schuim verwijderen tips en oorzaken

Last van foam of schuim?

Schuimvorming tijdens het bubbelen in je opblaasbare jacuzzi is een veel voorkomend en zeer zichtbaar probleem dat kan optreden. Wanneer je geniet van een bubbelbad met bubbels is schuim zeer gewild, maar anders uiteraard niet. Schuim wordt door diverse...

[toc]

Jacuzzi schepnet of zwembadschepnet om snel het vuil te verwijderen.

Het schepnet is niet zomaar een klassiek hulpmiddel waarmee je het zwembad of opblaasbare jacuzzi schoonmaakt. Ook beschermt het filtersysteem door grove vuildeeltjes te verwijderen. Met een zwembadschepnet of jacuzzi schepnet kun je zowel de oppervlakte van het water reinigen als met een bodem net de bodem. Verzonken vuildeeltjes worden niet meer opgepikt door automatische oppervlaktezuigers zoals de skimmer . Ze veroorzaken troebelheid in het water of verhogen het risico op uitglijden op de bodem. Alleen zo kun je zorgeloos met vrienden en familie spetteren. De twee schepnetvarianten verschillen in de vorm van hun opening. Daarnaast zijn er grond schepnetten meestal steviger gemaakt zodat ze hun vorm behouden, zelfs met de verhoogde waterbestendigheid. Alle zwembadschepnetten en jacuzzi schepnetten die je in onze winkel kunt bestellen zijn zo gemaakt dat er eenvoudig een telescopische steel aan bevestigd kan worden.

In ons assortiment vind je ook zwembadnetten en jacuzzi schepnetten die al geleverd worden met een uitschuifbare aluminium steel die aan elkaar geplugd kan worden. Verbind de afzonderlijke delen in een handomdraai tot een lange steel. Zo bespaar je een extra telescopisch opzetstuk. Naast het regelmatig onderhouden van het water met het schepnet, raden wij aan om het zwembad of opblaasbare jacuzzi af te dekken met een zonnezeil of met een cover wanneer het niet in gebruik is. Met de folie vang je gemakkelijk bladeren of soortgelijk vuil op. Bovendien houd je het water een paar graden warmer. Dit is vooral ‘s nachts gunstig.

Zwembadborstels en jacuzzi borstels.

De gemakkelijkste manier om viezigheden op de rand van het zwembad of jacuzzi te verwijderen is met een zwembadborstel of met een jacuzzi borstel en een geschikt reinigingsmiddel . Met de verschillende borstelvormen waaruit u bij opblaasbare jacuzzi kunt kiezen, kom je ook op moeilijk bereikbare plekken in het zwembad en jacuzzi. Let met speciale algenborstels op de staat van het zwembadfolie. De metalen borstelharen kunnen dunne of oudere objectglaasjes beschadigen. Kies je voor een opzetborstel die je via een slang op het zandfiltersysteem kunt aansluiten, dan worden de vuildeeltjes direct opgezogen en kun je sneller genieten van helder zwembadwater.

Altijd een schone en frisse jacuzzi dankzij jacuzzi schepnet en jacuzzi borstel.

Heerlijk de bubbels aan, een zacht briesje, je hoort de vogeltjes fluiten – de perfecte ontspanning in de opblaasbare jacuzzi. Comfortabel tegen de rand van de jacuzzi leunen of met je voeten in het bubbelende water bungelen, je kunt dubbel genieten van de opblaasbare jacuzzi en de tuin. Maar hoe mooi de natuur ook is, flora en fauna horen niet thuis in jacuzzi water. Toch vinden beide altijd hun weg naar het bubbelende water. De eenvoudigste manier om het vuil uit het te verwijderen, is door de opblaasbare jacuzzi regelmatig schoon te maken met een schepnet. Met het schepnet en de telescopische steel worden bladeren en ander vuil in een mum van tijd uit het water gevist. Verwijder hardnekkig vuil van de liner met een zwembadborstel of jacuzzi borstel. In onze winkel vindt je zwembadborstels, jacuzzi borstels, jacuzzi schepnetten en zwembad schepnetten.

Een Intex schepnet als integraal onderdeel van onderhoudssets.

Je hebt echter meer nodig dan alleen een Intex schepnet om voor je zwembadwater te zorgen. De Intex onderhoudssets bevatten alle componenten die je nodig hebt voor een uitgebreide reiniging.

Reinig de bodem en -wanden met een Intex borstel.

Hardnekkige aanslag op de bodem en wanden van een zwembad is meer dan alleen een esthetisch probleem. Als ze niet regelmatig worden verwijderd, hebben ze een invloed op het waterkwaliteit. De Intex zwembadborstel is een zeer praktische en effectieve hulpmiddelen als het gaat om het reinigen van de oppervlakken rondom en in het zwembad. In combinatie met de bijpassende telescoopsteel mis je niets van het kleinste plekje.

In onze online shop vindt je niet alleen Intex zwembadschepnetten, Intex borstels, Intex telescoopstelen en Intex zwembadstofzuigers, maar ook alle andere producten die je nodig hebt voor de grondige reiniging van het zwembad. Kijk eens rond in ons ruime assortiment Intex zwembadschepnetten en Intex zwembad borstels.

Zwembadnetten en zwembadborstels.

Vallende bladeren, maar ook insecten en ander vuil zoals kleine takjes of gras kunnen het plezier van een zwembad al snel bederven. Met het juiste zwembadonderhoud zoals een zwembadborstel of zwembadschepnet kun je het vuil in het zwembadwater makkelijk verwijderen en zich verheugen op een verfrissende duik in het koele water.

Zwembadnetten en zwembadborstels – onvervangbare hulpmiddelen voor zwembadonderhoud.

Bladeren en twijgen, maar ook gras, steentjes en insecten in het water maken het baden in het zwembad niet aangenaam. Als bijvoorbeeld deeltjes van planten en dieren langer in het water blijven, kan dit zelfs leiden tot een aantasting van de waterkwaliteit. Het regelmatig verwijderen van de vervuiling is dan ook een van de meest belangrijke taken van elke zwembadeigenaar. Intex Zwembadnetten en Intex zwembadborstels zijn zeer geschikt voor het onderhoud van zwembadwater.

Intex zwembadschepnet – om het water schoon te houden.

Intex zwembadschepnetten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Het ruime assortiment zwembadschepnetten vind je altijd wel een zwembadschepnet dat perfect bij je past. Alle varianten hebben een bijzonder fijnmazig net dat alle vrij zwevende onzuiverheden opneemt. Zelfs de kleinste insecten kunnen jouw zwemplezier niet bederven.

De juiste uitschuifbare steel maakt je Intex schepnet nog praktischer.

Afhankelijk van de grootte van je zwembad heb je een geschikte uitschuifbare steel nodig voor je Intex schepnet. Deze Intex telescoopstelen zijn lichtgewicht aluminium steel.