Opblaasbare Jacuzzi

De voordelen van een opblaasbare jacuzzi

Topmerken opblaasbare jacuzzi's, van Intex tot Lay-Z van 4 persoons tot 7 persoons opblaasbare jacuzzi's.

Van alle ontspanningsvormen die door de mensen worden gebruikt, is de kracht van warmte een van de meest effectieve vormen. Warmtebaden werden al eeuwen geleden door de Romeinen gebruikt om te ontspannen en te genezen. Vandaag de dag passen we de kracht van deze warmte toe in onze eigen therapeutische omgeving, met behulp van een opblaasbare jacuzzi.

Intex & Lay-Z Spa Opblaasbare jacuzzi’s

Ontspan in je eigen opblaasbaar jacuzzi en laat je stressvolle dagelijkse leven achter je. Ervaar ontspanning in het rustgevende en zacht borrelende warme water. Geniet van de massagestralen, die je spieren losmaken en de bloedsomloop stimuleren. Haal nieuwe energie en vitaliteit op met je opblaasbare jacuzzi. Ervaar de innovatieve kenmerken van deze wellness-oase. Ontdek nu het grote aanbod van onze opblaas jacuzzi’s zoals Intex en Lay-Z Spa voor buiten. Hier vind je alleen de beste modellen opblaasbare jacuzzi’s in veel verschillende maten. Met onze Intex jacuzzi of Lay-Z Spa jacuzzi krijg je betaalbare luxe en tegelijkertijd het gevoel niets gespaard te hebben.

Intex opblaasbare jacuzzi & Lay-Z (Bestway) opblaasbare jacuzzi

Naast het feit dat een Intex jacuzzi of Lay-Z spa jacuzzi het hele jaar door gebruikt kan worden en zijn warme, krachtige stralen ‘bubbeljets’ je laten ontspannen, biedt de opblaasbare jacuzzi nog veel meer voordelen. De zuiverheid en de kwaliteit van een Intex jacuzzi en Lay-Z spa jacuzzi heeft naast een ontspannende werking namelijk ook een helende werking. Bovendien kun je in een opblaasbare jacuzzi eveneens een heerlijke hydro massage ondergaan door de wervelende waterstralen uit de verschillende bubbeljets

Nog niet overtuigd om een opblaasbare jacuzzi te kopen?

  • De gifstoffen in je lichaam worden door de opblaasbare jacuzzi gereinigd, zodat de kans op een verkoudheid of griep aanzienlijk afneemt.
  • Je bloedcirculatie wordt gestimuleerd door de bubbeljets en massagestralen en het heerlijke warme water
  • Pijnlijke gewrichten en verkrampte spieren zullen versoepelen. Dit doordat het drijfvermogen het lichaamsgewicht tot 90% zal verminderen, waardoor de druk op de spieren en gewrichten aanzienlijk af zal nemen.
  • Het therapeutisch effect is het grootst als de buitentemperatuur lager is dan de temperatuur van het water.
  • De ergonomische zit- en ligplaatsen in de opblaasbare jacuzzi zijn kenmerkende kwaliteiten van een opblaasbare jacuzzi en dragen bij tot de ontspanning.

Wateronderhoud van een opblaasbare jacuzzi

Het water in je opblaasbare jacuzzi wordt op peil gehouden door onder meer filters en toevoegingen van pH-plus, pH-minus, chloortabletten en andere wateronderhoudsmiddelen. Dit klinkt misschien een beetje verontrustend. Echter, de bezorgdheid kun je gewoon over boord gooien, of over de rand van je opblaasbare jacuzzi, want deze toevoegingen zorgen er juist voor dat het water in de jacuzzi zuiver blijft. Hierdoor hoef je niet na ieder bubbelmoment je opblaasbare jacuzzi te legen en te verversen. Daardoor wordt het onderhoud ook beperkt tot een minimum.

Een opblaasbare jacuzzi kopen, het grootste obstakel is het budget.

Natuurlijk hangt aan alles een prijskaartje, dus ook aan een eigen opblaasbare jacuzzi. Het is echter allang niet meer zo, dat een opblaasbare jacuzzi alleen maar voor de rijke mensen onder ons is weggelegd. Opblaasbare jacuzzi’s zijn er tegenwoordig in allerlei afmetingen en dus ook allerlei prijsklassen. Afhankelijk van je wensen is een opblaasbare jacuzzi of opblaasbare bubbelbad zeker realiseerbaar. De markt met opblaasbare jacuzzi, opblaasbare bubbelbaden, opblaasbare hottubs en opblaasbare whirlpools is vandaag de dag toegankelijk geworden voor iedereen. Er zijn vele mogelijkheden om deze betaalbare luxe in huis te halen. En wil je liever niet te veel geld uitgeven maar toch van optimale kwaliteit en luxe te genieten, bekijk eens ons assortiment van Intex opblaasbare jacuzzi’s en Lay-Z opblaasbare jacuzzi’s.

De werking van een opblaasbare jacuzzi

De komst van een opblaasbare jacuzzi (intex opblaasbare jacuzzi en de Lay-Z spa opblaasbare jacuzzi’ heeft de werking van warme bronnen verfijnd en teruggebracht tot een complete, intensieve hydrotherapie met een ontspannende werking. De warmte en gewichtloosheid wordt gecombineerd met een geavanceerde bubbelmassage en de weldaad van water. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vele water- en luchtgestuurde bubbeljets die zich in de opblaasbare jacuzzi bevinden. Terwijl jij ligt te genieten in de opblaasbare jacuzzi in het warme en bruisende water, zorgen de bubbeljets voor een kneding van top tot teen. Daarnaast draagt de werking van een opblaasbare jacuzzi bij aan een versnelde herstelproces na bijvoorbeeld intensieve lichamelijk inspanning.

Opblaasbare jacuzzi – ontspannen aan stress

Een opblaasbare jacuzzi kan zowel binnen- als buiten worden geplaatst en je kunt er het hele jaar gebruik van maken. De krachtige massagestralen ‘bubbeljets’ strelen je doorbloeding en de warme weldaad zorgt er onherroepelijk voor dat je lichaam zich ontspant. Niets voor niets kiezen steeds meer mensen voor een opblaasbare bubbelbad van Intex of Lay-Z spa, omdat een opblaasbare jacuzzi een extra stukje levenskwaliteit te bieden heeft. Ook jij kunt even ontspannen aan de dagelijkse beslommeringen en stress, enkel en alleen door in je eigen opblaasbare jacuzzi te stappen.