opblaasbare jacuzzi 6 personen

Intex 6 persoons jacuzzi Lay-Z 6 persoons jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi voor 6 personen

Heerlijk bubbelen met de hele familie en toch voldoende ruimte.

Heerlijk bubbelen met de hele familie en toch voldoende ruimte in de opblaasbare jacuzzi, de 6 persoons opblaasbare jacuzzi van Intex of Lay-Z spa biedt hierin de uitkomst. Deze opblaasbare jacuzzi hebben vaak al een afmeting vanaf 218 centimeter en bieden ruimte voor zowel 4 tot maximaal 6 volwassen.

Intex & Lay-Z Spa 6 persoons opblaasbare jacuzzi

Alle onderstaande 6 persoons opblaasbare spa’s zijn voorzien zoals bij de Intex 6 persoons opblaasbare jacuzzi van een Fiber technologie en bij de 6 persoons Lay-Z Spa opblaasbare jacuzzi voorzien van Freeze Shield zodat je ook heerlijk in de winter gebruik van je 6 persoons opblaasbare jacuzzi kunt maken. Een 6 persoons opblaasbare jacuzzi koop je natuurlijk bij de Opblaasbare Jacuzzi Shop.

Opblaasbare jacuzzi 6 personen

Genieten van het verwarmde water of van de ingebouwde jets, dat doe je natuurlijk in een ruime 6 persoons opblaasbare jacuzzi. Niks is fijner dan comfortabel bubbelen in je eigen 6 persoons opblaasbare jacuzzi. Zoals je in het assortiment hebt gezien is natuurlijk een 6 persoons opblaasbare jacuzzi ook geschikt voor 4 personen, wil je toch een kleinere opblaasbare jacuzzi i.v.m. het gebrek aan ruimte? Bekijk dan eens het assortiment 4 persoons opblaasbare jacuzzi.

Breedte binnenmaat 6 persoons opblaasbare jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen gebruik je natuurlijk niet alleen. Ga je vaak met 2 of 3 personen bubbelen, dan raden we je aan om eens te kijken naar een 4 persoons opblaasbare jacuzzi. Let daarom altijd op de breedte van de binnenmaat. De binnenmaat van de 6 persoons opblaasbare jacuzzi biedt je voldoende ruimte om heerlijk te genieten van een optimale bubbelmassage.

Voordelen van een 6 persoons opblaasbare jacuzzi

Gezondheidsvoordelen: ontspannen in de 6 persoons opblaasbare jacuzzi verlicht niet alleen stress, maar heeft ook positieve effecten op het lichaam. Het warme water bevordert de bloedcirculatie en ontspant tegelijkertijd gespannen spieren.

Overal neer te zetten: opblaasbare jacuzzi kunnen op het terras, in de tuin of bijvoorbeeld onder een serre of aparte wellness ruimte worden geplaatst. De plek doet er niet toe, want je kunt de 6 persoons opblaasbare jacuzzi op elk moment uit elkaar halen en op een andere plek weer in elkaar zetten.

Eenvoudige montage en demontage: Een groot pluspunt van de 6 persoons opblaasbare jacuzzi is de zeer handige montage en demontage. De meeste opblaasbare spa’s hebben een snelle opblaasfunctie waardoor je praktisch bijna geen omkijken meer naar hebt tijdens het opzetten. Een waterafvoerfunctie zorgt er ook voor dat de demontage ongecompliceerd verloopt.

Ruimtebesparend: als een 6 persoons opblaasbare jacuzzi tijdens de koude seizoenen in de schuur verdwijnt, is dat geen probleem. Zodra de lucht wordt vrijgegeven, kan de 6 persoons opblaasbare jacuzzi worden opgevouwen en vervolgens ruimtebesparend worden opgeborgen.

Comfortabel: De zachte wanden van de 6 persoons opblaasbare jacuzzi zorgen voor een hoog comfortniveau en zijn doorgaans aangenamer dan vaste blok jacuzzi’s. Daarnaast is de opblaasbare jacuzzi voorzien van zachte materiaal dat zich aanpast aan je eigen houding en daardoor nog comfortabeler zit.

Voordelig: 6 persoons opblaasbare jacuzzi zijn te koop voor ongeveer 500 euro. In dit prijssegment vind je echter alleen vrij kleine modellen spa’s die zijn voorzien van relatief weinig functies. Als je een paar honderd euro meer uitgeeft, krijg je een aantal luxe modellen van de 6 persoons opblaasbare jacuzzi. Deze zijn voorzien van tal van functies zoals een timerfunctie en op afstand bedienbare led-verlichting en bieden daarnaast voldoende ruimte voor 6 personen.

Een 6 persoons Intex of Lay-Z Spa opblaasbare jacuzzi kopen?

Een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen zorgt niet alleen voor de nodige ontspanning maar is tevens een echte eyecatcher in je achtertuin of dakterras. Of je nu een romantische avond met je partner wilt doorbrengen n je eigen 6 persoons opblaasbare jacuzzi of met de hele familie: de verwarmde bubbeljets en ingebouwde verstelbare jets doet iedereen goed. Het grote voordeel van een 6 persoons opblaasbare jacuzzi is dat bijvoorbeeld de iedereen heerlijk kunnen vertoeven op de extra stevige rand van de 6 persoons opblaasbare jacuzzi ‘Fiber-technologie’. Toch zijn er een aantal belangrijke punten voordat je een 6 persoons opblaasbare jacuzzi koopt, we zetten enkele handige tips voor je op een rijtje.