Jacuzzi LED verlichting

jacuzzi verlichting van intex verlichting tot lay z spa verlichting.

LED verlichting in je opblaasbare jacuzzi

Maak je wellness moment compleet met mooie jacuzzi sfeerverlichting in verschillende kleuren.

Kleuren zijn iets moois om naar te kijken en vooral in de jacuzzi. De diepe heldere kleuren van bloemen bijvoorbeeld. Kleuren zijn on ons dagelijks leven heel belangrijk, maar we beseffen het vaak niet zo. Jacuzzi LED verlichting krijg je meer invloed die kleuren hebben op je geest.

Verlichting voor opblaasbare jacuzzi’s

Met deze jacuzzi verlichting maak je een avond bubbelen helemaal compleet, dankzij de veelkleurig LED lampen creëer je de ultieme sfeer in het water terwijl je lekker aan het relaxen bent. Wil je s’avonds nog even in de jacuzzi duiken en de dag goed afsluiten in je spa? De jacuzzi LED verlichting maakt de afsluiting van je dag een stuk sfeervoller. De LED lampen zijn voorzien van twee standen; enkel één kleur, naar wenst ingesteld of een verandering van verschillende kleuren.

[toc]

Kleur je jacuzzi, wat kleur tijdens het bubbelen voor je kan betekenen.

Vroeger werden warmte en kruiden gebruikt ter genezing van de mens. Maar er werd eveneens gebruik gemaakt van licht en kleur. Ook in de hedendaagse tijd wordt dit op verschillende manieren in de alternatieve geneeswijzen benut. Wat kleur voor ons kan doen en hoe belangrijk dat voor ons lichaam is, leggen je hier opeen kleurrijke manier uit.

Kleuren zijn iets moois om naar te kijken en vooral in de jacuzzi. De diepe heldere kleuren van bloemen bijvoorbeeld. Kleuren zijn ons dagelijks leven heel belangrijk, maar we beseffen het vaak niet zo. We hebben het hier niet over de dagelijks terugkerende vraag of je shirt qua kleur wel ‘matched’ met je broek of iets dergelijks. Het gaat hier vooral om de invloed die kleuren hebben op je geest.

De kleuren van jacuzzi verlichting?

Kleur is een vorm van licht, van elektromagnetische stralingen. Energie die op dezelfde manier trilt als hitte, geluid en radiogolven. De in het (zon)licht aanwezige kleuren worden door de objecten waar het licht op valt, geabsorbeerd of gereflecteerd. De kleuren die wij kunnen zien, mits je een paar goedwerkende kijkers hebt, zijn de kleuren die gereflecteerd, oftewel teruggekaatst worden. Als alle lichtkleuren door een voorwerp worden geabsorbeerd, zien wij dat het voorwerp zwart is. Een voorwerp is wit als het te veel licht terugkaatst. Als er geen licht is zijn er geen kleuren te onderscheiden. Kleuren zijn in het verleden al door wetenschappers ontleed. In de loop van de jaren is er veel onderzoek geweest naar kleurentherapie als geneesmethode. Er is ook wetenschappelijk aangetoond dat kleurentherapie een werking heeft op celniveau. Dat gaat dus heel diep. De therapie kan ingezet worden bij verschillende ziekten en kwalen. Soms kunnen ze verlichting brengen, maar vaak leidt het gebruik van licht ook tot genezing. Ons lichaam is gebouwd om veel natuurlijk licht te ontvangen, vandaar dat we tijdens de donkere dagen in de winter nog weleens wat moeten bijschijnen met licht, anders vallen we teveel in een donker gat. Via de ogen wordt veel licht opgenomen, wat uiteindelijk verwerkt wordt in de hersens, met name in de hypothalamus.

Chromotherapie of kleurentherapie.

Als fervente genieter in de jacuzzi heb je er natuurlijk al wel eens van gehoord, maar de chromotherapie of kleurentherapie is nog een nieuw relatief fenomeen. Chromotherapie is een alternatieve manier van genezing die kleuren en licht gebruikt om de energiebalans te herstellen en klachten te verhelpen. En wat is nu een uitgelezen plek om met kleuren en licht te werken? Juist, in de jacuzzi! De kleuren in de jacuzzi is gebaseerd op kleurentherapie. Een Led verlichting in de jacuzzi maakt gebruik van de positieve eigenschappen van het licht op de mens tijdens het bubbelen. Mensen die een opblaasbare jacuzzi hebben juist op die plek even tijd om te ontspannen en rustig te blijven zitten. Dat kan dus mooi gecombineerd worden met een kleurenkuurtje. Je geniet van de vele voordelen van zowel, de hoge temperatuur, als de massagestralen over uw lichaam.

Ieder keur in de jacuzzi een ander effect.

Hoe moet je dat verband nu zien; Jouw gezondheid bevorderen door middel van kleuren? Dat leggen we even uit. Alle opblaasbare jacuzzi’s kan men tegenwoordig gebruikmaken van jacuzzi LED verlichting. Om de paar minuten verandert de LED verlichting van kleur in de jacuzzi. Meestal betreft het de kleuren rood, geel, groen, paars en blauw. Elke kleur heeft zo zijn specifieke uitwerking op uw geestelijk welzijn. Een gezonde geest stimuleert op zijn beurt weer de gezondheid van uw lichaam. Jammer dat niet alle kleuren in uw omgeving dit effect hebben, want dan was het haast onmogelijk geweest om ongezond te zijn. Iedere kleur schijnt meestal enkele minuten waarna de volgende kleur aan de beurt is.

Wat is de psychologie van de kleur blauw?

Blauw heeft een verkoelend en kalmerend effect en helpt je te ontspannen. Daarnaast heeft het een positieve werking op het maag- en darmstelsel en helpt het tegen chronische klachten die ontstaan door een verlaagde weerstand zoals verkoudheid, infecties, huidproblemen en depressies. Blauw helpt je dus de winter door in de jacuzzi. Verder verbetert het menselijke eigenschappen als kalmte, eerlijkheid, vriendelijkheid en innerlijke vrede. Ook voor waarheid, diepte in emoties en toewijding moet je even in het blauwe licht gaan zitten.

Geel zorgt voor stimulatie en creativiteit.

Geel zorgt vooral voor een activerend effect op uw lever, galblaas en luchtwegen. De kleur prikkelt. Verder is deze kleur goed tegen maagklachten, duizeligheid en diabetes. Het heldere geel in de jacuzzi is een kleur van tevredenheid, het symbool van de zon, het doet ons denken aan de zomer. Het houdt ons alert en geeft ons tegelijkertijd een onbezorgd gevoel en een gevoel van vrijheid. Geel verhoogt vrolijkheid, humor, persoonlijke kracht, intelligentie en logica. Mocht je een kruiswoordpuzzel willen oplossen in de jacuzzi of op de Intex opblaasbare jacuzzi bank; geel is de kleur!

Groen laat je rustig en diep ontspannen.

Groen heeft een zeer positief effect op de longen en luchtwegen, met als gevolg een evenwichtige ademhaling. Ideaal voor Carapatiënten die last hebben van bijvoorbeeld bronchitis dus. Groen is de kleur van de natuur, van landschappen en deze kleur geeft ons de associatie met gezonde buitenlucht. Het helpt tevens bij een hoge bloedruk, indigestie en oververmoeidheid. Verder ondersteunt het eigenschappen als liefde, communicatie, sociaal karakter en aanvaarding. Groen verschaft emotionele evenwichtigheid. De kleur groen in de jacuzzi laat werkelijk iedereen van zijn groene kant zien!

Rood motiveert en inspireert en geeft je kracht.

Lichamelijk bevordert het een goede werking van onze organen en spieren en helpt het onder andere tegen vermoeidheid en, zoals de kleur al doet vermoeden, tegenbloedarmoede. Als je de kleur rood gebruikt in de jacuzzi geeft dit warmte, het activeert de lichaamsgeest en geeft vitaliteit en energie aan ons lichaam. Het geeft ons een aangenaam gevoel doordat het de zenuwen van onze zintuigen stimuleert. Verder helpt het bij de genezing van wonden. Deze kleur staat voor doelgerichtheid, voor moed, uithoudingsvermogen, wilskracht en doorzettingsvermogen. Een fantastische kleur voor tijdens het bubbelen in de jacuzzi. Mooi rood is echt niet lelijk.

Oranje stimuleert de stofwisseling.

Oranje werkt goed tegen rimpels, striemen en een droge huid, stimuleert creativiteit, productiviteit, plezier, optimisme, enthousiasme en het uiten van emoties. Staat voor vitaliteit, praktische instelling, levenslustig, houden van uitgaan, vrolijk en speels.

Violet / paars stimuleert het lymfestelsel.

Violet / paars werkt pijnverlichtend en heeft een gunstig effect op bijvoorbeeld cellulitis en oedeem. Stimuleert ook de intuïtie, verbeeldingskracht, artistieke kwaliteiten en meditatie. Violet / paars staat voor gevoeligheid, creativiteit, grenzeloze stromingen, zoekend naar spirituele ontwikkelingen en dienstbaarheid. Voor positiviteit in alle facetten van uw leven, hoef je zodoende alleen maar een de Led verlichting in de jacuzzi aan te zetten.

Kleurentherapie dankzij jacuzzi LED verlichting.

De belangrijkste kleuren die ons beïnvloeden dat zijn de regenboogkleuren van het spectrum: rood, oranje, groen, blauw en paars/violet. Een kleurentherapie maakt gebruik van bepaalde technieken om je een gebalanceerde hoeveelheid kleurenenergie in het fysieke en energetische lichaam te geven en bevordert hierdoor uw algemeen welzijn. Er bestaan diverse behandeltechnieken zoals het bijschijnen met gekleurd licht of een bubbelmassage met gekleurde LED verlichting. De LED verlichting met verschillende kleuren in de jacuzzi hebben een positieve invloed op alle organen en voor kwaaltjes zijn toe te passen kleuren of kleurcombinaties bekend. Veel bubbel plezier.