Jacuzzi geuren

Jacuzzi spa geuren

Heerlijke ontspannende spa geuren om de bubbelsessie helemaal compleet te maken.

Creëer een echt ontspannende en rustgevende omgeving met een spa geur die fris ruikt naar eucalyptusmunt. Overheerlijke jacuzzi geuren om het bubbelen nog aangenamer te maken. Wist je dat, naast jacuzzi verlichting ook spa geuren een positief effect hebben op de gemoedstoestand. Na een dag hard werken is niks fijner dan bubbelen met een heerlijke spa geur, de spa geuren hebben ieder een specifieke reuk en karakter. Bijvoorbeeld de lavendel spa geur, de spa geur heeft grote uitwerking, want let wel; lavendel is goed voor zowel de uiterlijke schoonheid als het innerlijk, ofwel de psyche van de mens.

Alle jacuzzi geuren zijn te gebruiken in opblaasbare jacuzzi’s, spa’s, hottubs maar ook sauna’s.

Alle jacuzzi geuren zijn te gebruiken in opblaasbare jacuzzi’s, spa’s, hottubs maar ook sauna’s. Kies uit ons assortiment een heerlijke spa geur, de spa geuren laten geen vetresten na, alle geuren zijn op basis van etherische oliën gemaakt. Wel zo prettig! , Wil je een cadeautje aan iemand geven? Dan moet je zeker de verschillende jacuzzi geurtjes cadeau geven.

klantenbeoordeling en review

Kassakoopjes

Opblaasbare jacuzzi geuren

Een geurtje in de opblaasbare jacuzzi doet echt wonderen. Na een hectische dag op het werk kan aromatherapie, gecombineerd met de hydrotherapie van jouw jacuzzi je zintuigen opnieuw aanscherpen en je lichaam revitaliseren. Kies enerzijds uit onze jacuzzi geuren die tegelijkertijd de huid ook versoepelen dankzij de actieve mineralen. Anderzijds kan je ook kiezen voor een traditionele spa geur die je in jouw jacuzzi water giet. De spa geuren zijn 100% zuiver en natuurlijk. De vetdeeltjes lossen bovendien volledig op wanneer ze in contact komen met water. Ook de leidingen, filtersysteem en het water van de opblaasbare jacuzzi tasten deze geurtjes niet aan.

De lekkerste spa geuren.

Heb je thuis een opblaasbare jacuzzi? Wil je compleet tot rust komen en je volledig ontspannen, ga dan voor heerlijk spa geuren. Met spa aroma maak je je spa beleving helemaal compleet. Lekkere spa geuren voor je opblaasbare jacuzzi kunnen een positief invloed hebben op je gemoedstand. Iedereen heeft eigen voorkeuren voor bepaalde geuren. De spa aroma geuren voor de opblaasbare jacuzzi zijn gemaakt op basis van etherische oliën. Hierdoor zijn deze spa geuren volledig veilig te gebruiken in je opblaasbare jacuzzi. De oliën laten geen resten achter in het bad of in de leidingen. Welke verschillende vormen van spa aroma zijn er verkrijgbaar? Wat zijn populaire geliefde geuren en hun specifieke werking? Lees snel verder voor antwoorden op deze vragen!

3 verschillende vormen van spa geuren.

Spa geuren komt in allerlei verschillende vormen. Het ligt er net aan wat je zelf het fijnste vindt. Hierbij de 3 vormen van spa geuren:

  • Vloeibare olie. Spa aroma komt in de vorm van vloeibare oliën. Deze olie kun je direct in het bad laten lopen.
  • Badzout. Verder kun je ook kiezen voor een spa aroma in de vorm van badzout. Ook badzout kun je direct in het bad toevoegen.
  • Geurparel. Mocht je een jacuzzi hebben, dan kan het zijn dat deze jacuzzi een apart vakje. In die compartiment kun je de spa aroma stoppen. Deze vorm van spa aroma komt in een geurparel.

Populaire spa geuren

Spa geuren is verkrijgbaar in veel verschillende aroma’s. Geuren hebben een bepaalde werking, dus voor ieder mood is er een passend geurtje. Spa geur is meer dan alleen een geur, het draagt vaak bij aan verschillende positieve bijwerkingen. Hierbij enkele populaire geuren en wat de speciale werking van deze aroma’s is.

  • Spa geur eucalyptus. Deze heerlijk geur is sterk en verfrissend. Ideaal als je verkouden bent en je luchtwegen wil openen. Met deze heerlijk geur waan je je weer even in een echte spa.
  • Spa geur citroen. Deze frisse citrus geur werkt verkoelend, verfrissend en heeft een positieve invloed op je concentratie.
  • Spa geur lavendel. Lavendel is een geur die je volledig laat ontspannen. Het is een rustgevende geur en werkt slaapverwekkend. Ideaal voor het slapengaan.
  • Spa geur anijs. Anijs is wederom een geur die bijdraagt aan gezonde luchtwegen. Daarnaast helpt deze geur bij stijve spieren en is goed voor je bloedcirculatie.

Inhoudsopgave

Spa geuren pakket voor je opblaasbare jacuzzi.

Spa geuren voor de opblaasbare jacuzzi kun je los verkrijgen. Dit is ideaal als je een favoriete geur hebt of wanneer er eentje op is. Mocht je net beginnen aan je spa aroma avontuur, dan is het zeker aan te raden om verschillende geuren te proberen. Zo kun je ontdekken welke geuren je lekker vindt en welke niet. Daarnaast kom je er ook achter wat de werking is van diverse aroma’s en of ze voor jou persoonlijk helpen. Vandaar zijn en complete geuren pakketten verkrijgbaar. Er zijn kleine pakketten, maar ook grote pakketten waarmee je maanden mee vooruit kan. Probeer geuren uit als rozemarijn, patchouli, pepermunt, roos of tijm.