Chloortabletten en shock

Chloortabletten – Chloor voor jacuzzi en zwembad

Chloortabletten, chloorgranulaat en shock - Bestel je voordelig & snel online

Een jacuzzi is niet iets wat je eenmalig plaatst en waar je voor de rest geen omkijken meer naar hebt. Het onderhoud van een opblaasbare jacuzzi vergt onderhoud, zeker wat betreft de zuiverhuid van het water waarin jij en mogelijk je kinderen lustig bubbelen. Want onzuiver water in je jacuzzi kan aanleiding geven tot infecties en ziektes. Het is dus belangrijk om het water in de opblaasbare jacuzzi zo proper mogelijk te houden. Dat doe je dan liefst van die meetstaafjes die verkleuren en je vertellen hoeveel chloor, pH-minus, pH-plus enz je in je jacuzzi moet doen. Chloortabletten word veel gebruikt door jacuzzi bezitters.

Chloortabletten en desinfectiemiddelen voor de jacuzzi

Chloorhoudende desinfectiemiddelen onder de vorm van chloortabletten, chloorgranulaat of vloeibare chloor is over de hele wereld de meest gebruikte desinfectieproducten voor opblaasbare jacuzzi’s en zwembaden.

Chloortabletten

schuim water opblaasbare jacuzzi voorkomen foam - schuim verwijderen tips en oorzaken

Last van foam of schuim?

Schuimvorming tijdens het bubbelen in je opblaasbare jacuzzi is een veel voorkomend en zeer zichtbaar probleem dat kan optreden. Wanneer je geniet van een bubbelbad met bubbels is schuim zeer gewild, maar anders uiteraard niet. Schuim wordt door diverse...

Chloorvrije waterbehandeling AquaPerfect 2.0 AquaRenew

Je wilt graag een eigen opblaasbare jacuzzi kopen, maar er houd je één ding tegen en dat is het gebruik van chloor. Om je opblaasbare jacuzzi schoon te houden, wordt er altijd aangeraden om het water met chloor te...

Intex PureSpa foutmelding: E90

Heb je een Intex PureSpa en ondervind je enkele problemen zoals een E90 melding? Deze problemen zijn vaak geen reden tot paniek. Je opblaasbare jacuzzi is hoogstwaarschijnlijk nog helemaal in orde en deze problemen zijn vaak zeer eenvoudig te...

wateronderhoud en desinfecteren water opblaasbare jacuzzi

Hoe het jacuzzi-water reinigen en desinfecteren? Fouten om te vermijden

Heb je thuis een opblaasbare jacuzzi en geniet je ervan? Je hebt helemaal gelijk! Maar wist je dat een jacuzzi goed moet worden onderhouden en het water zorgvuldig moet worden gedesinfecteerd om de levensduur, maar ook jouw gezondheid en welzijn te garanderen? Ontdek onze oplossingen voor het goed reinigen...

Inhoudsopgave

Jacuzzi chloortabletten

Helder en hygiënisch perfect water tijdens het bubbelen is het belangrijkste wat er is. Jacuzzi chloor helpt het water te desinfecteren en spathelder te krijgen. Bij gebruik kunnen altijd algen en ziektekiemen het bubbelplezier verstoren. Chloor desinfecteert en zorgt voor veilig voor helder water.

Jacuzzi chloor – de klassieker in wateronderhoud

Als het water in de jacuzzi troebel is en doordrenkt met algen, is dit niet bepaald de ideale plek voor een verfrissende bubbelmassage. Om het water te desinfecteren en goed te onderhouden is chloor noodzakelijk. Chloortabletten word ontzettend veel gebruikt voor wateronderhoud het zorgt niet alleen voor helder en licht glanzend water, maar ook voor een waterkwaliteit die hygiënisch en veilig is.

Chloor voor de jacuzzi – het is zo gemakkelijk te gebruiken

Om het water in je opblaasbare jacuzzi schoon en fris te houden met behulp van chloortabletten, doe je gewoon een chloortablet in de skimmer of in een speciale chloordrijver van de jacuzzi. Hierdoor komt continu de benodigde hoeveelheid chloor vrij in het water. De chloortablet is na ongeveer vijf dagen helemaal opgelost in het water. Chloortabletten is bijzonder handige en gebruiksvriendelijk van goed en veilig wateronderhoud.

De voordelen van chloortabletten:

  • Eenvoudig te doseren
  • Geen omslachtige metingen nodig
  • Bijzonder lang effectief
  • Tabletten lossen goed op in het water

Chloor om de jacuzzi te desinfecteren

hierdoor blijft het water altijd goed schoon. Met voldoende chloor in het jacuzziwater ben je te altijd beschermd tegen ziektekiemen en algen. Chloor doodt ziekteverwekkers en verwijdert organische overgebleven schadelijke deeltjes op een duurzame en veilige manier. Op deze manier wordt het risico van blootstelling aan gezondheidsrisico’s bij het baden in de jacuzzi effectief vermeden. Zodat jij en je kinderen heerlijk kunnen spetteren in het bubbelparadijs.

Naast het doden van de ziektekiemen, zorgt chloor er ook voor dat het water flocculeert. Hierdoor is het jacuzziwater niet alleen kiem- en algenvrij, maar het zorgt ook voor glashelder en zacht glinsterend water.

Chloortabletten kopen

In onze jacuzzi shop vindt je het complete assortiment jacuzzi’s en jacuzzi accessoires, evenals alles wat je nodig heeft voor zorgvuldig wateronderhoud. Natuurlijk mag chloor niet ontbreken. Wij leveren niet alleen chloortabletten bij je thuis, maar ook betaal je bij ons geen verzendkosten.