Chloortabletten en shock

Chloortabletten – Chloor voor jacuzzi en zwembad

Chloortabletten, chloorgranulaat en shock - Bestel je voordelig & snel online

Een jacuzzi is niet iets wat je eenmalig plaatst en waar je voor de rest geen omkijken meer naar hebt. Het onderhoud van een opblaasbare jacuzzi vergt onderhoud, zeker wat betreft de zuiverhuid van het water waarin jij en mogelijk je kinderen lustig bubbelen. Want onzuiver water in je jacuzzi kan aanleiding geven tot infecties en ziektes. Het is dus belangrijk om het water in de opblaasbare jacuzzi zo proper mogelijk te houden. Dat doe je dan liefst van die meetstaafjes die verkleuren en je vertellen hoeveel chloor, pH-minus, pH-plus enz je in je jacuzzi moet doen. Chloortabletten word veel gebruikt door jacuzzi bezitters.

Chloortabletten en desinfectiemiddelen voor de jacuzzi

Chloorhoudende desinfectiemiddelen onder de vorm van chloortabletten, chloorgranulaat of vloeibare chloor is over de hele wereld de meest gebruikte desinfectieproducten voor opblaasbare jacuzzi’s en zwembaden.

hoe reinig en desinfecteer je een opblaasbare jacuzzi met zout? Opblaasbare jacuzzi zoutwater

TIP: Jacuzzi desinfecteren met zout

Er zijn maar weinig dingen die beter zijn als een eigen opblaasbare jacuzzi hebben in je tuin. Na een lange dag werken stap je eigen jacuzzi. Met een gekoeld drankje in de aanslag geniet je van een heerlijk avond...

het onderhouden van een opblaasbare jacuzzi handige wateronderhoud tips

Zo onderhoud je jouw opblaasbare jacuzzi

Heb een eigen opblaasbare jacuzzi? Je geniet regelmatig van een heerlijk warm bed met bubbels. De volledige spa beleving creëer je eenvoudig gewoon zelf bij jou thuis. Wil je altijd kunnen genieten van je opblaasbare jacuzzi? Dan is het...

waterkwaliteit en onderhoud van water van je opblaasbare jacuzzi

Waterbehandeling van je opblaasbare jacuzzi.

Heb je een opblaasbare jacuzzi? Dan wil je natuurlijk altijd schoon en fris water. Er zijn enkele basisregels die je moet volgen om het water zo schoon en hygiënisch mogelijk te houden.Maak de filter regelmatig schoonDe eerste stap van...

Inhoudsopgave

Jacuzzi chloortabletten

Helder en hygiënisch perfect water tijdens het bubbelen is het belangrijkste wat er is. Jacuzzi chloor helpt het water te desinfecteren en spathelder te krijgen. Bij gebruik kunnen altijd algen en ziektekiemen het bubbelplezier verstoren. Chloor desinfecteert en zorgt voor veilig voor helder water.

Jacuzzi chloor – de klassieker in wateronderhoud

Als het water in de jacuzzi troebel is en doordrenkt met algen, is dit niet bepaald de ideale plek voor een verfrissende bubbelmassage. Om het water te desinfecteren en goed te onderhouden is chloor noodzakelijk. Chloortabletten word ontzettend veel gebruikt voor wateronderhoud het zorgt niet alleen voor helder en licht glanzend water, maar ook voor een waterkwaliteit die hygiënisch en veilig is.

Chloor voor de jacuzzi – het is zo gemakkelijk te gebruiken

Om het water in je opblaasbare jacuzzi schoon en fris te houden met behulp van chloortabletten, doe je gewoon een chloortablet in de skimmer of in een speciale chloordrijver van de jacuzzi. Hierdoor komt continu de benodigde hoeveelheid chloor vrij in het water. De chloortablet is na ongeveer vijf dagen helemaal opgelost in het water. Chloortabletten is bijzonder handige en gebruiksvriendelijk van goed en veilig wateronderhoud.

De voordelen van chloortabletten:

  • Eenvoudig te doseren
  • Geen omslachtige metingen nodig
  • Bijzonder lang effectief
  • Tabletten lossen goed op in het water

Chloor om de jacuzzi te desinfecteren

hierdoor blijft het water altijd goed schoon. Met voldoende chloor in het jacuzziwater ben je te altijd beschermd tegen ziektekiemen en algen. Chloor doodt ziekteverwekkers en verwijdert organische overgebleven schadelijke deeltjes op een duurzame en veilige manier. Op deze manier wordt het risico van blootstelling aan gezondheidsrisico’s bij het baden in de jacuzzi effectief vermeden. Zodat jij en je kinderen heerlijk kunnen spetteren in het bubbelparadijs.

Naast het doden van de ziektekiemen, zorgt chloor er ook voor dat het water flocculeert. Hierdoor is het jacuzziwater niet alleen kiem- en algenvrij, maar het zorgt ook voor glashelder en zacht glinsterend water.

Chloortabletten kopen

In onze jacuzzi shop vindt je het complete assortiment jacuzzi’s en jacuzzi accessoires, evenals alles wat je nodig heeft voor zorgvuldig wateronderhoud. Natuurlijk mag chloor niet ontbreken. Wij leveren niet alleen chloortabletten bij je thuis, maar ook betaal je bij ons geen verzendkosten.