Bestway Opblaasbare Jacuzzi

Lay Z Spa jacuzzi's

Alle seizoenen bubbelen? Dat kan met de opblaas jacuzzi's van Lay-Z spa, dankzij het anti-Freeze shield.

Heerlijk bubbelen in de zomer of in de winter dankzij de opblaasbare jacuzzi’s van Lay-Z (Bestway). De opblaasbare jacuzzi’s van Lay-Z spa zijn in diverse modellen en varianten verkrijgbaar, een voordeel van alle Lay-Z jacuzzi is het anti-Freeze shield, zo kun je ook heerlijk in de winter genieten van de warme bubbels.

één van de beste en meest goedkope opblaasbare jacuzzi op de markt.

De opblaasbare Lay-Z jacuzzi’s zijn zeer betaalbaar, vergeleken met de Intex opblaas jacuzzi’s en andere opblaasbare jacuzzi’s. Ontdek de ruime keuze en de nieuwste modellen van Lay-Z Spa. Natuurlijk is het belangrijk dat je opblaasbare jacuzzi voldoet aan al je wensen en eisen, zodat je heerlijk kunt ontspannen in je jacuzzi. Alle Lay-Z Spa’s zijn gemaakt van een zeer sterke I-Beam constructie. Hierdoor heb je er gegarandeerd jarenlang plezier.

Het gebruik van een opblaasbare jacuzzi: tips & adviezen

Je opblaasbare jacuzzi in termijnen betalen, handig toch?!

Opblaasbaarjacuzzi.nl heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met een kredietmaatschappij die gespecialiseerd is in fractionele betalingen. Opblaasbaarjacuzzi.nl biedt zijn klanten vanaf 18 februari 2021 ook een betalingsregeling aan voor het kopen van een opblaasbare jacuzzi en/of accessoires in meerdere termijnen. Alle nieuwe...

5 redenen om een opblaasbare jacuzzi te kopen

Wil je genieten van heerlijk avonden in een opblaasbare jacuzzi, maar weet je niet waar je deze opblaasbare jacuzzi zou moeten plaatsen? Zou een vaste jacuzzi in de weg staan? Of heeft een normale jacuzzi een te hoog prijskaartje...

Zo bereik je de ideale temperatuur van de jacuzzi.

Wanneer je na een lange dag heerlijk in de jacuzzi wilt gaan relaxen, dan wil je natuurlijk dat het water al heerlijk op temperatuur is. Helaas is dit niet altijd het geval. In de winter kan een jacuzzi uiteraard...

Een eigen Lay-Z (Bestway) opblaasbare jacuzzi in je tuin

Wat betekent relaxen in je eigen tuin? Voor de een is dit lekker wroeten in de aarde tussen de vele plantjes die er staan en voor de ander is dat onderuitgezakt in een luie tuinstoel of in een hangmat in gezelschap van een spannend boek. Wie dit allemaal nog niet genoeg vindt, kan kiezen voor het ultieme genieten in een eigen Lay-Z spa opblaasbare jacuzzi in de tuin. Dag in, dag uit, ook in de winter heerlijk relaxen in het warme water van je eigen Lay-Z jacuzzi! Ervaar het optimale wellnessgevoel bij je thuis, wanneer je maar wilt en beleef 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 12 maanden per jaar in je eigen Lay-Z spa (Bestway) jacuzzi.

De aangename effecten van een Lay-Spa (opblaas jacuzzi) in je tuin

Het woordje Spa staat voor ‘Sanus Per Aquam’ en betekent letterlijk ‘gezondheid door water’. Dat is mooi, want wie wil er nu niet het beste voor zijn of haar gezondheid? Een Lay-Z spa ‘Bestway opblaasbare jacuzzi’ in je eigen tuin is daarom geschikt voor iedereen van jong tot oud. Ben je niet overtuigd van een Lay-Z jacuzzi? Dan zetten we alle aangename effecten van een Lay-Z Spa opblaasbare jacuzzi nog even voor je op een rij.

Een Lay-Z Spa is een heerlijk verwarmd bubbelbad in je eigen tuin, ook wel hottub of jacuzzi genoemd.

Het is al eeuwenlang bekend dat warm water een therapeutische werking heeft. Het verkwikkende bubbelende water zorgt daarom dat vermoeide spieren weer in topconditie raken en dat een gespannen lichaam binnen no time weer ontspannen is. Niet alleen een Lay-Z spa jacuzzi is een weldaad voor je lichaam, maar de ontspannende massagejets ‘bubbeljets’, waarvoor de duizenden bubbeljets verantwoordelijk voor zijn, zorgen eveneens voor een geestelijke oppepper. De stralende massagejets van de Lay-Z opblaasbare jacuzzi masseren je vanaf het topje van je teen tot aan het kruintje op je hoofd.

De Lay-Z Spa van Bestway is de eerste premium opblaasbare jacuzzi ter wereld

Naast de helende en ontspannende effecten van een Lay-Z jacuzzi, draagt deze ook nog eens bij aan extra levensvreugde. Wanneer je de Lay-Z jacuzzi verlaat, kijk je alweer uit naar het eerstvolgende moment dat je met het heerlijke verwarmde water weer instapt. Ben jij normaal in de wintermaanden een echte huismus? Met een Lay-Z spa, ook zeer geschikt voor in de winter (De Lay-Z spa Helsinki jacuzzi is een echte opblaasbare jacuzzi die je ook in de winter kunt gebruiken) zijn de koude dagen voorgoed verleden tijd. Wanneer de buitentemperatuur dalen, je tuin zijn winterslaap gaat houden, geniet jij buiten van een verwarmd en ontspannend bubbelbad. Dit gevoel moet ervaren!

De plaatsing van een Lay-Z opblaasbare jacuzzi in je tuin

Je wilt graag een Lay-Z opblaasbare jacuzzi kopen, we geven je nog enkele tips met betrekking tot het plaatsen van je Lay-Z jacuzzi.

  • Plaats de Lay-Z jacuzzi bij voorkeur op een stabiele, vlakke en sterke ondergrond, zodat verzakking bij het plaatsen of gedurende periode dat de Lay-Z jacuzzi er staat geen kans krijgt.
  • Zorg dat de stroomvoorziening in de buurt is van de Lay-Z spa en sluit bij voorkeur de jacuzzi aan op een aparte groep.
  • Plaats je Lay-Z spa jacuzzi niet al te ver van je huis vandaan, want in de winter is het echt geen pretje wanneer je eerst nog een stuk moet lopen, zonder kleding aan.
  • Plaats de Lay-Z jacuzzi bij voorkeur ook niet onder een boom. De kans dat insecten dan van je jacuzzi gaan genieten is vrij groot. En ook vallende bladeren houden geen rekening met het warme water.
  • Houd rekening met je privacy. Wil je niet dat je buren met jou meegenieten? Plaats dan een windscherm of zet de Lay-Z Spa onder een afdak. Dit laatste voorkomt eveneens vervelende problemen.