Intex PureSpa Greywood

2021 serie met wifi

voorzien van smart-control

Intex Pure Spa
Jet & Bubble 2021

Zwembad & Jacuzzi

Stofzuigers


voor jacuzzi's & zwembaden

Niet te vergeten

Wateronderhoud
Chloortabletten & Shock

Altijd schoon
bubbelplezier

Opblaasbaar jacuzzi klantenservice en supportafdeling

voorOpblaasbare jacuzzi tips

alles wat je wil weten.

vandaag bereikbaar tot 22.00
TIP

Pas betalen bij levering

Wel zo veilig!

Het bedrag betaal je pas bij levering van jouw bestelling per pin, met betaalpas of creditcard.

Klantenservice

Geen lange wachttijden

Ons team zit van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur t/m 22.00 uur en zondag van 12.00 tot 19.00 uur voor je klaar!

Supersnelle verzending!

eigen chauffeurs

Heb je dé perfecte opblaasbare jacuzzi gespot? Wat leuk! We begrijpen dat je jouw nieuwe jacuzzi zo snel mogelijk wilt ontvangen.

Opblaasbare jacuzzi's & Accessoires


Nieuw binnengekomen


Opblaasbare Bubbelbad, ‘what else’?

Onderuit gezakt en relaxen in een opblaasbare bubbelbad, wat wil je nog meer? De opblaasbare bubbelbad is het perfecte alternatief voor een vaste jacuzzi. Je krijgt een heerlijke jacuzzi ervaring voor slechts een fractie van de prijs. Ideaal, toch?...

Te hoog stroomverbruik? Handige Bespaartips

9 tips om je opblaasbare jacuzzi goedkoop te verwarmen Urenlang in je opblaasbare jacuzzi liggen is heerlijk, maar hoe kun je een opblaasbare jacuzzi goedkoop verwarmen? Laten we eerlijk zijn, het bezit van een opblaasbaar jacuzzi kost uiteindelijk best veel...

zwangerschap opblaasbare jacuzzi bubbelen en zwemmen - zwemmen tijdens de zwangerschap

Fit zijn voor de bevalling met zwangerschapsbubbelen

Als u zwanger bent en u wilt van uw opblaasbare jacuzzi gebruiken maken voor de broodnodige ontspanning, wees dan voorzichtig, want sommige periodes zijn beter dan andere, de hitte en de massagestralen kunnen een risico vormen voor de baby....

Help! Mijn Intex Pure Spa jacuzzi loopt leeg

Heb je een Intex Pure Spa? Is er iets beters dan een eigen opblaasbare jacuzzi hebben? Je geniet van heerlijke avonden in het warme water samen met vrienden, familie of alleen. Uiteraard kun je ook problemen met je Intex...

Een eigen opblaasbare jacuzzi in je tuin

Wat betekent relaxen in je eigen tuin? Voor de een is dit lekker wroeten in de aarde tussen de vele plantjes die er staan en voor de ander is dat onderuitgezakt in een luie tuinstoel of in een hangmat in gezelschap van een spannend boek. Wie dit allemaal nog niet genoeg vindt, kan kiezen voor het ultieme genieten in een eigen opblaasbare jacuzzi in de tuin. Dag in, dag uit, ook in de winter heerlijk relaxen in het warme water van je eigen opblaasbare jacuzzi! Ervaar het optimale wellness-gevoel bij je thuis, wanneer je maar wilt en beleef 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 12 maanden per jaar in je eigen opblaasbare jacuzzi.

Opblaasbare jacuzzi een weldaad voor je lichaam

Een opblaasbare spa is een heerlijk verwarmd bubbelbad in je eigen tuin, ook wel hottub of jacuzzi genaamd. Het is al eeuwenlang bekend dat warm water een therapeutische werking heeft. Het verkwikkende bubbelende water zorgt daarom dat vermoeide spieren weer in topconditie raken en dat een gespannen lichaam binnen no time weer ontspannen is. Niet alleen een opblaasbare jacuzzi is een weldaad voor je lichaam, maar de ontspannende massagejets ‘bubbeljets’, waarvoor de duizenden bubbeljets verantwoordelijk voor zijn, zorgen eveneens voor een geestelijke oppepper. De stralende massagejets van de opblaasbare jacuzzi masseren je vanaf het topje van je teen tot aan het kruintje op je hoofd.

Optimaal genieten van de Jets en bubbeljets, massage in bad!

Watermassage jacuzzi’s, de jetsstream jacuzzi’s bevatten hydrojets, ook wel bubbeljets genoemd. Een bubbeljets is een soort van sproeier, waar het water onder hoge druk doorheen wordt geduwd. Het is dus een voorstuwer van water. De bubbeljets zijn op een dusdanige plek in de opblaasbare jacuzzi ingebouwd ‘1 cm boven de rand van de bodem’ dat de bubbeljets onder meer de rug en de voeten met een stroom van water en lucht optimaal masseren. De bubbeljets kunnen specifiek op een bepaalde plek van ons lichaam een heerlijke verwarmde massage verrichten, bijvoorbeeld op de dijen, in de taillestreek of op de rug. Hoe kouder het water in de opblaasbare jacuzzi, hoe verkwikkender de massage zal zijn en hoe warmer het water, hoe rustgevender.

De voordelen van een opblaasbare jacuzzi

Van alle ontspanningsvormen die door de mensen worden gebruikt, is de kracht van warmte een van de meest effectieve vormen. Warmtebaden werden al eeuwen geleden door de Romeinen gebruikt om te ontspannen en te genezen. Vandaag de dag passen we de kracht van deze warmte toe in onze eigen therapeutische omgeving, met behulp van een opblaasbare jacuzzi.

Intex opblaasbare jacuzzi & Lay-Z (Bestway) opblaasbare jacuzzi

Naast het feit dat een Intex opblaas jacuzzi of Lay-Z spa opblaas jacuzzi het hele jaar door gebruikt kan worden en zijn warme, krachtige stralen ‘bubbeljets’ je laten ontspannen, biedt de opblaas jacuzzi nog veel meer voordelen. De zuiverheid en de kwaliteit van een Intex jacuzzi en Lay-Z spa jacuzzi heeft naast een ontspannende werking namelijk ook een helende werking. Bovendien kun je in een opblaasbare jacuzzi eveneens een heerlijke hydro massage ondergaan door de wervelende waterstralen uit de verschillende bubbeljets Nog niet overtuigd om een opblaasbare jacuzzi te kopen?

Welke merken zijn er? En wat is de beste opblaasbare jacuzzi?

Een opblaasbare jacuzzi vind je in alle soorten en maten. Wil je er slechts alleen, of met bijvoorbeeld je partner, gebruik van maken, dan kies je uiteraard voor de wat simpele jacuzzi, zoals de Intex PureSpa voor 4 personen. Wil je graag een wat grotere opblaasbare jacuzzi waar je heerlijk met 7 mensen in kan bubbelen? Bekijk dan eens de Lay-Z Helsinki opblaasbare jacuzzi, het grote voordeel van Lay-Z spa zijn van een antivries veiligheid voorzien, hierbij heb je wel de keuze uit een Lay-Z spa met bubbeljets ‘Airjets’ of in combinatie met bubbel en jets. Met een opblaasbare jacuzzi kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Er is namelijk extra jacuzzi accessoires verkrijgbaar: jacuzzi verlichting, dienbladen en bekerhouders die je op de wand van de opblaasbare jacuzzi zet en zelf opblaasbare jacuzzi’s met ingebouwde opblaasbare stoeltjes. Naast het feit dat je van de grootste gemakken wordt voorzien, behoudt het toch zijn luxe uitstraling!

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende merken jacuzzi’s verkrijgbaar. Wij hebben bewust er voor gekozen alleen bewezen, betrouwbare en goede merken in ons assortiment op te nemen. We denken namelijk in lange termijn relaties met de klant en daar past natuurlijk een goede opblaas jacuzzi goed bij: Intex (PureSpa) en Bestway (Lay Z Spa). De verschillen van deze twee opblaas jacuzzi’s zijn minimaal.

  • De Intex PureSpa jacuzzi onderscheidt zich met een extra stevige rand die is gemaakt van een Fiber-technologie, een ingebouwde anti-kalk systeem (voor een langere levensduur van de pomp en de jacuzzi) en sinds kort ook verkrijgbaar met draadloze display, dat direct vanuit de opblaas spa te bedienen is. Naast al deze voordelen hanteert Intex een garantieperiode van 2 jaar. Intex jacuzzi’s >
  • Lay-Z Spa (Bestway) onderscheidt zich de afgelopen jaren met verschillende vernieuwde technologieën, het proces van het opzetten, de jacuzzi’s zijn minder zwaar als de Intex PureSpa jacuzzi’s en de pomp is compact. Bijna alle Lay-Z spa opblaas jacuzzi’s zijn de buitenwanden gemaakt zijn van TriTech™, bestaande uit 6 verschillende lagen extra versterkt PVC dat 10-15% dikker is. Lay-Z Spa (Bestway) jacuzzi’s >

De installatie van een opblaasbare jacuzzi in je tuin

Nu je bent overtuigd van een opblaasbare jacuzzi in je tuin, zullen we je nog enkele tips geven met betrekking tot het plaatsen van je opblaasbare jacuzzi.

  • Plaats de jacuzzi bij voorkeur op een stabiele, vlakke en sterke ondergrond, zodat verzakking bij het plaatsen of gedurende periode dat de jacuzzi er staat geen kans krijgt.
  • Zorg dat de stroomvoorziening in de buurt is van de jacuzzi en sluit bij voorkeur het aan op een aparte groep.
  • Plaats je jacuzzi niet al te ver van je huis vandaan, want in de winter is het echt geen pretje wanneer je eerst nog een stuk moet lopen, zonder kleding aan.
  • Plaats de jacuzzi bij voorkeur ook niet onder een boom. De kans dat insecten dan van je jacuzzi gaan genieten is vrij groot. En ook vallende bladeren houden geen rekening met het warme water.
  • Houd rekening met je privacy. Wil je niet dat je buren met jou meegenieten? Plaats dan een windscherm of zet de jacuzzi onder een afdak. Dit laatste voorkomt eveneens vervelende problemen.